Sada náhradného kolesa NO PROBLEM KIT pre FORD TRANSIT / TRANSIT CAMPER.

Sada náhradného kolesa NO PROBLEM KIT.

Priestorovo úsporná súprava rezervného kolesa No Problem Kit je odpoveďou NPK, značky zrodenej pre núdzové situácie na ceste, distribuovanej spoločnosťou aludisky.eu, na rastúci dopyt konečného spotrebiteľa po alternatíve k rezervnému kolesu, ktorá je k dispozícii. v štandardnej výbave áut.

Sada je dodávaná v krabici a skladá sa takto:

• taška na kolesá

• rezervné koleso šetriace priestor

• zdvihák s kapacitou zodpovedajúcou hmotnosti vozidla

• taška na zdvihák

• univerzálny kľúč na matice a skrutky kolies

• elastická šnúra v prípade potreby

 • rukavice, aby ste si počas výmeny neznečistili ruky

Zákazník môže súpravu No Problem Kit umiestniť do kufra vozidla alebo do krytu rezervného kolesa.

Absolútnou novinkou pre rok 2023 je sada rezervného kolesa No Problem Kit pre karavaniistov dostupná už aj vo verzii: 5x160 pre vozidlá FORD TRANSIT.

objednávací kód : 78K00R160C doporučená MOC 6679.- Kč

Prečo by ste mali zákazníkom ponúknuť súpravu rezervného kolesa No Problem Kit, ktorá šetrí priestor?

MNOŽSTVO VOZIDIEL NEMÁ NÁHRADNÉ KOLESO

Rezervné koleso už nie je štandardnou výbavou áut. Čoraz častejšie je nahrádzaný alternatívnymi opravnými systémami, ktoré nie sú rovnako účinné v prípade rozsiahleho poškodenia pneumatík. Mimochodom, veľa ľudí si neuvedomuje, že ich auto nie je vybavené rezervným kolesom a bohužiaľ si to uvedomia až v momente defektu.

NESEZÓNNY VÝROBOK Súprava je na rozdiel od kolies tovar, ktorý nemá príliš výraznú sezónnosť, dá sa predávať celoročne, napríklad pred letnou a/alebo zimnou dovolenkou, v čase servisu auta, počas oprave alebo pri kúpe nového auta.

JEDNODUCHÝ PREDAJ Súprava NPK je produkt, ktorý je ľahko predajný, možno ho predávať aj bez špecifického technického argumentu, navyše nevyžaduje montáž ani extra príslušenstvo, stačí doručiť škatuľu s obsahom vo vnútri zákazníkovi.

VŠETKO V JEDNOM Vnútri je všetko, čo potrebujete. Súprava obsahuje: tašku, rezervné koleso šetriace miesto, zdvihák, univerzálny kľúč, tašku na zdvihák, elastickú šnúrku a rukavice, takže pri výmene poškodeného kolesa nie je potrebné kupovať ďalšie produkty.

JEDNODUCHÉ NÁJDENIE Identifikácia súpravy NPK vhodnej pre každé auto je jednoduchá a rýchla vďaka vždy aktualizovanému technickému katalógu, ktorý si môžete stiahnuť v sekcii "Rezervné kolesá" na webovej stránke https://www.aludisky.eu/cs/rezervne-kolesa

ALUDISKY.EU B2B

Objednávajte kedykoľvek !

 

Objednávky môžete zadávať cez platformu ALUDISKY.EU  B2B a budú spracované čo najskôr, aj keď sú kancelárie zatvorené!

Objednávajte kedykoľvek na našej B2B platforme  24/7 www.aludisky.eu

Ak máte problémy s prihlásením alebo sa chcete prihlásiť na našu B2B platformu neváhajte nás kontaktovať